Ledig valp

Vi har én ledig hannhund, som selges til riktig hjem. Eimi ble født 27. september og bor hos oss sammen med kullsøster Lille Vy, mor og tante, samt en Border Collie. I tillegg bor det to barn i huset (2 og 4 år) som han er vant med å omgås. Han er trygg på seg selv, aktiv og kreativ. Han har sovet i eget bur siden han var 8 uker og trives med dette. Han er flink til å gjøre fra seg ute og omgås gjerne andre mennesker og hunder.

Målet med vårt oppdrett er å skape allsidige whippets, som ikke er for store. De skal egne seg både til utstilling, på løps- og lure coursing-banen så vel som å være den beste familiehund.

Kullets foreldre:

Mor: NORD FI LCCH AGHI Mjohundr Annt Bølle NO33970/12    
Far: N SE DK UCH N LCCH AD Skyborne Crossing The Atlantic SE12948/2012

Litt om mor:
Bølla er en liten sjarmerende tispe, som elsker å løpe. Hun er nordisk og finsk lure coursing champion og har deltatt i EM i lure coursing både i Italia og Finland. Hun har flere ganger blitt plassert som årets LC mynde og har blitt stilt ut med gode resultater. Hun har også hatt lisens på rettbane i Sverige, vært med matmor på agility i mange år og så liker hun å ri! Hjemme er hun som whippeter flest, veldig fornøyd dersom hun får ligge et mykt og varmt sted, gjerne under teppet på sofaen med menneskene sine. Hun er heller ikke sen å be dersom døra til soverommet står på gløtt. Hun har gitt oss mange gode latterstunder hjemme da hun stadig finner nye myke, varme steder og metoder å sove på. Bølla er i tillegg svært glad i barn og er gjerne med eldstemann i huset (4 år) på tur.

Litt om far:
Luckas er en medium hannhund med mye arbeidsvilje og kreativitet. Han er norsk, svensk og dansk utstillingschampion i tillegg til norsk lure coursing champion. Han mangler kun et Cacib på Internationalt Championat C.I.B. Luckas har også trippelprisen og utholdenhetsprøven. Han er en kjernekar med fantastisk gemytt og omgås gjerne barn og andre hunder.

Dersom du lurer på om whippet er noe for deg, er det bare å ta kontakt for en hyggelig hundeprat.

Kontaktinformasjon:
Annette C. Lund
Tlf (+47) 40 22 25 13
E-post

M. André Lund
Tlf (+47) 47 70 70 75
E-post