Hurra!

Endelig er vi på landslaget igjen. Det var hardt å bli slått ut av de små marginene i fjor, men jeg er veldig glad for at vi har klart å jobbe oss frem til å være der igjen. Vi har SÅ masse å glede oss til de kommende månedene, så her er det virkelig ikke tid til å ligge på latsiden!
– Årdalsstevnet 24.-26. juni
– Guldagility i Sverige 13.-17. juli der vi skal løpe lag med selveste Jenny Damm, Tarjei & Robert (Klypen agility)
– European Open i Belgia 28.-31. juli
– Nordisk mesterskap i Sverige 19.-21. august

Jeg var overhodet ikke fornøyd med prestasjonen vår gjennom landslagsuttakshelga. Jeg er sjelden fornøyd hvis det ikke er perfekt. Dette kan ha både fordeler og ulemper, men for det meste tror jeg det driver oss fremover til å bli en dyktigere agilityekvipasje. På uttaket gjennomførte vi 6 av 8 løp – det burde jo faktisk være grunn nok i seg selv til å være fornøyd. Ingen av løpene var perfekte, men det gav oss en del poeng likevel. Det var hard konkurranse og vi kom faktisk på 8. plass i landslagsuttaket og sikret oss en plass på Nordisk mesterskap i Sverige. Det skal jeg være stolt av.

Vi fortsetter å trene – og vi skal bli enda bedre!

Dette innlegget ble publisert i Agility, Border Collie, Konkurranser og merket med . Bokmerk permalenken.