Flóki, dag 3-7

Flóki har nå kommet godt inn i flokken og trives godt i sitt nye bur. Han leker fint med lille Vy og (til alles store overraskelse) tar også Hurra initiativ til å leke med den nye lillebroren sin! Barna i huset snakker han gjerne med og er alltid blid og forteller hemmeligheter til husets voksne når de kommer hjem. Det er imidlertid ikke bare positive sider ved Flóki. 

Flóki har litt for kort lunte til hva vi synes er greit, og han har tilnærmet nulltoleranse for forbipasserende utenfor buret sitt. Det er helt greit å si fra hvis man syns at andre er for innpåslitne, men et visst slingringsmonn må det være i toleransenivået når man bor i en storfamilie. Dette har vi derfor jobbet med denne uken. Vi har også måttet jobbe med toleransen for at andre kan passere fritt utenfor buret hans. Det er viktig at Flóki føler seg trygg på at buret er et fristed og at selv om det er andre utenfor, enten dyr eller mennesker, er det ingen som kommer til å komme inn og forstyrre ham.

Til helgen er det meldt fint vær, og vi hadde håpet å trene litt rettbane. Det ser imidlertid ut som at sandgropa har frosset igjen, så derfor har vi såvidt begynt med litt agility i stedet, for å bygge litt selvtillit 😊 GOD HELG!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsøyeblikk, Meg og mine, Whippet. Bokmerk permalenken.