Du var høyt elsket, Frøydis <3

Man vet at den dagen kommer, allikevel er det så trist. Fire har blitt til tre, og det er et hull i stua. Hunden som alltid har vært der, er der ikke lenger. Nå er det ingen som forteller at det er langt over kveldsmat-tid eller maser om tyggebein så lenge at man til slutt gir opp.

Frøydis har vært med oss i over 11 år. 11 år er ikke så gammelt for en whippet, men det er likevel et respektabelt antall år. Frøydis har hatt et fantastisk liv og hun fikk en verdig avslutning. Hun kunne sikkert ha levd enda lenger, men formen hennes var ikke tipp topp. Vi valgte å la hennes sorg slippe, selv om vår begynte.

Frøydis var den aller mest oppdragne og aller mest allsidige hunden i vårt hus. Hun var tålmodig med våre barn, og trente villig det meste sammen med Ronja Emilie (3 år). De deltok blant annet i barn og hund både i agility og utstilling. Frøydis har konkurrert både innen lure coursing, whippetrace (rettbane med lisens i Sverige), agility, utstilling og rallylydighet. Hun fikk også prøve rundbane, men fikk aldri mulighet til å ta lisens på dette. Frøydis har i tillegg 17 valper etter seg. Frøydis har vært med oss absolutt overalt. Fra hun var valp satt hun i ryggsekken til far når han syklet på jobb fra Holmenkollen og ned i Oslo sentrum. Hun var med på skiturer, treningsturer, teltturer, rideturer, flyturer, sydenturer….Frøydis var alltid med. Nå er hun ikke med lenger.

Vi savner deg Frøydis.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsøyeblikk, Meg og mine, Whippet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.