God påske!

Påsken er her, og tradisjonen tro holder vi på med litt annet enn agility i påsken. Skredderhaugen Racing starter rettbanesesongen sin på disse rød-dager, så da får myndene i familien lov å trene litt «alternativt» (for de som kjenner mynder, så kan man jo kanskje påstå at agilitytreningen er det som er «alternativt», men det får så være….). Hundene får god oppvarming og spurter i litt tung våt snø ca 100 m (2 løp á 2 runder) så her er det god trening å få! Vi har kost oss ute i sola i hele dag, og vender nå snutene mot høyfjellet! Riktig god påske til alle våre følgere!

Mjóhundr B. Daisy (Søsteren til Streken)
Mjóhundr B. Streken
Streken har fanget filla!
Streken i farta.
Mjóhundr Annt Bølle. Vår elskede pensjonist <3
Dette innlegget ble publisert i Meg og mine, Trening, Whippet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.