Swedish open 2019 – dag 2

Dagen startet kl 06.00 med granulat i senga. Vi skulle ikke løpe første løp før etter 12, men det var ikke yngstemann innforstått med. Første løpet var hopp, og dette hadde vi gledet oss til, siden det var uttaksdommer Sari Mikkila som skulle dømme. Her var det viktig med korte svinger og tunneldiskriminering. Streken var førstemann ut av mine to, og gikk av banen med et tilsynelatende feilfritt løp og vi var svært fornøyd med det. Lite visste vi at vi hadde 5,8 sekunder i tidsfeil….😥 Vi ble nr. 33 av 134, og må bare jobbe hardere neste gang! Filmen ligger her.

Med Hurra hadde jeg forberedt meg veldig godt. Vi hadde jogget og øvd på mange av banens kombinasjoner ute på plenen. Kontakten var god. Så begynte plutselig en masse skyting (skytebane i nærheten) og jeg oppdaget at jeg har en skuddredd hund!!! Rullegardina gikk ned og hun nektet å ta godbit eller fokusere på noe som helst. Jeg føler ikke det påvirket hunden i selve løpet, selv om de ti minuttene som var igjen før start var forferdelige. Det påvirket nok føreren noe i løpet, da jeg ble litt usikker på hvor jeg «hadde» hunden. Vi fikk imidlertid øvd på flikk og selvstendig slalom, og fortsatt bevist at vi har en særdeles god «aussen» – samt for store svinger 🙈 Film her.

Når det gjelder agility-løpet var dette en helt syk opplevelse, med dommer Jocke Tangfeldt. Det var bare å løpe for å si det sånn. Hurra måtte tvinges ut av bilen, og var ikke interessert i å være med på noe som helst, for det kunne jo smelle… Vi klarte imidlertid å komme over episoden fra i sted og hadde nydelig kontakt før løpet. Vi gjorde (nesten) alt vi skulle og jeg er sykt fornøyd med løpet. Jeg overså dessverre den flyvende vippa, men det var SYKT gøy å få lov å være med på denne crazy ag-bana. Film ligger her!!!! MÅ SEES!!! Man fikk altså adrenalinkick bare av å stå og se på ved siden av!

Tusen takk til Benedicte K. Movik og Martin Bøhmer for filming i dag!!! Det er helt uunnværlig for å lære i etterkant.

Foto: Martin Rimby
Dette innlegget ble publisert i Agility, Border Collie, Konkurranser, Meg og mine, Whippet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.