Vi er på Swedish Open!

I går reiste vi til Sverige, nærmere bestemt Tånga Hed, ca 1 times kjøring fra Gøteborg. Det tok 5,5 timer å kjøre (bare i ren kjøretid) så vi er glade for å ha tatt ut en ekstra feriedag for reisens skyld. Nå er vi godt installert på campingen, med vår elskede bobil. Pensjonistene (Bølla og Frøydis) er utplassert i gode hender i Åsmarka, og toppidrettsutøverne har ekstra god plass i sofaen.

Swedish Open er et stort tre-dagers agilitystevne med mellom 118 og 145 påmeldte i klassen som Streken og Hurra konkurrerer i. Det er klassen «extra large», da det i Sverige opereres med 2 ekstra klasser (ekstra small og ekstra large) i tillegg til de tradisjonelle small, medium og large.  Og ja, jeg er enig i at det er litt festlig at min lille Strek er «ekstra large». Helgens dommere er Sari Mikkilä fra Finland (som også er uttaksdommer i Norge til VM), samt svenske Jocke Tangfeldt og Fanny God. Alle ukjente for meg, men jeg håper å få øvd på noen baner til uttaket i Norge 🙂 I dag startet konkurransen kl 9, men i morgen og på søndag er det start kl 7! Her er det bare å legge seg tidlig og sove godt. Vi er klar!

Foto: Annette C. Lund
Dette innlegget ble publisert i Agility, Konkurranser, Whippet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.