Våren er her!

Våren har kommet, og til og med i Nærosets omegn kan man nå løpe lengre avstander på bar asfalt. I dag var det tilsynelatende strålende sol da vi skulle ut på løpetur, men vi ble overrumplet av tjukk tåke på veien. Da var det veldig kjekt at Intersport Moelv hadde takket ja til å sponse Team Mjóhundr. De har bidratt med en fantastisk løpebekledning fra Swix. Den er behagelig å trene i og godt synlig både med tanke på farge og reflekser. Dette er svært viktig for meg, da jeg trener mye langs bilvei i vinterhalvåret. Skoene er selvsagt fra Hoka One One, og i dag benyttet jeg modellen Torrent for anledningen. Tusen takk til Løsnesløkken foto for bilder!

Foto: Løsnesløkken foto
Dette innlegget ble publisert i Meg og mine, Trening og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.