Det jeg hater ved agility….

Agility er veldig gøy. Det er en sport med marginer, det er en sport der detaljene er viktig og det er en sport der du må være skjerpet for å prestere. Det er dessverre også en sport der man er INNENDØRS om vinteren. Jeg elskeren vinteren. Jeg elsker snøen. Jeg elsker å gå på ski. Jeg elsker det faktisk så mye at jeg tidligere har takket nei til en gratis tur til USA, bare fordi det var i februar – altså midt i beste skisesong! Jeg hater å konkurrere om vinteren. Hvor ulogisk er det vel ikke å tilbringe hele helgen inne i en dunkel hall, når man egentlig heller ville vært ute i sola på ski. Det er en tragedie, men det må til. Jeg velger å fokusere på alt agilityen gir meg og alt vi får øvd på når vi er inne i den mørke konkurransehallen. Jeg velger å unngå å tenke på den vakre vinteren jeg går glipp av på utsiden, og nyter heller de helgene vi tar oss agilityfri EKSTRA mye. God tur ut i snøen!

Foto: Annette C. Lund
Dette innlegget ble publisert i Agility og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.