Hva har du i madrassen?

Hunder er individer. Hunder har sine personligheter, og det gjelder også i min husstand. Jeg har hatt mange forskjellige individer opp gjennom tidene,og akkurat nå har jeg fire hunder. Når sant skal sies er det kun én av dem som kategoriseres som hund; de resterende tre er whippets. Det går ikke en eneste dag uten at jeg ler meg skakk av et eller annet de har funnet på. Episoden jeg nå skal fortelle om er bare én av mange.

Her i huset blir man sluppet ut for å tisse. Alle som én blir nødet ut av verandadøren for å gjøre sitt fornødne. Ikke at det burde være en pinsel og få tilgang til 3 mål inngjerdet eiendom, med utsikt til både skogholtet og nabolaget. Det har seg nå en gang slik at det hender det regner og kanskje til og med gradestokken nærmer seg 2 plussgrader, eller enda verre: MINUSgrader. Da vil man jo helst holde seg – og holde seg kan man gjøre i evigheter; med slike værutsikter vel og merke. Det var en slik morgen som de fleste nok opplever fra tid til annen. Man hadde en jobb man skulle rekke, man hadde litt søvn å ta igjen, og man hadde litt for mange gjøremål som skulle unnagjøres på rekordtid før jobben startet. Barn ble kledd på og barn ble matet. Matpakker ble smurt og vesker pakket. Hunder ble sluppet ut, og hunder ble sluppet inn. Eller ble de egentlig det? Man reiser til jobb og plutselig tikker det inn en melding: «Jeg finner ikke Bølla». Drømmemannen hadde allerede avholdt en større leteaksjon, men Bølla var vekk. Ikke en lyd, ikke et spor. Hvor hadde bikkja gjort av seg? Jeg vurderte å slippe det jeg hadde i hendene, kjøre hjem igjen og finne den hunden. Pasientene fikk vente. Alle kriker og kroker ble saumfart, dører ble åpnet og dyner ble endevendt. Hunden var borte. Jeg husker ikke hvordan Drømmemannen fant på å sjekke UNDER OVERMADRASSEN i dobbeltsenga, men det var altså der hun dukket opp til slutt. Den hunden gir meg latterkrampe. Hun har tidligere lekt gjemsel under stretchlaken, inni dynetrekk og under dyner, men denne gangen tok hun jammen meg kaka! Så neste gang du mangler en whippet, vær sikker på at du har sjekket under alle overmadrasser. Noen har penger i madrassen, jeg har whippet.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsøyeblikk, Whippet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.