Influensaen har talt

Man er ikke immun selv om man arbeider på et sykehus. Man blir faktisk pålagt å ta influensavaksine, uten at man har noen som helst garanti mot å få influensa. Det er svært sjelden jeg er syk, men denne uken har jeg blitt helt satt ut. Det er svært kjedelig å være syk og det passer aldri. Det er imidlertid litt mindre kjedelig og «passer» litt bedre å være syk, dersom man er den heldige eier av rasen whippet. På den andre siden er det (om mulig) enda mer kjedelig og passer enda dårligere å være syk dersom man har en border collie. Whippeten blir kjempefornøyd fordi Mennesket deres, med stor M, plutselig må være hjemme hele dagen. Den har vunnet Eurojackpot, for den kan ligge under en dyne i flere døgn i strekk. Border Collien blir i første omgang også kjempeglad fordi du er hjemme hele dagen, men så lurer den på hva galt den har gjort siden vi ikke skal gjøre NOE gøy. Vi får bare ta en dag om gangen og satse på at formen er tilbake innen dobbeltstevnet på Moelv om en uke. Vi gleder oss!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsøyeblikk, Whippet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.