Velkommen!

Det handler om å ville, det handler om å våge, det handler om å vinne. Men mest av alt handler det om å være meg. En tobarnsmor med ankringspunkt midt i beste innland. En dame med effektivitet av en annen verden. En idrettsutøver som følger sitt hjerte.

Jeg har alltid elsket hunder. Hunder har alltid vært min verden. Jeg har hatt kosedyr utformet som hunder, leketøy utformet som hunder, samlet på miniatyrhunder og hatt en rekke hunderelaterte ting. Som liten var min favorittbok et hundeleksikon. Jeg kan leksikonet utenat fortsatt. Jeg drømte om å bli hundetrener når jeg «ble stor». Jeg kan vel si at drømmen har gått i oppfyllelse. Neida, jeg har ingen sertifiserte kurs fra Norskkennelklubb eller driver min egen hundeskole. Jeg har en ypperlig 8-16-jobb i Sykehuset Innlandet og er strålende fornøyd med det. Men på fritiden – da er jeg hundetrener. Ikke bare for én, men for fire hunder. Selv om noen prioriteres mer enn andre.

Velkommen til bloggen min. Les, la deg inspirere og bli motivert!

Dette innlegget ble publisert i Velkommen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.