Ønsker du å sponse vårt team?

Mitt navn er Annette Christin Lund og jeg holder på med agility. I tillegg har vi oppdrett av whippets under kennelnavnet Mjóhundr. Jeg er en ressurssterk, positiv, imøtekommende og aktiv person, som alltid går 100 prosent inn i det jeg holder på med.

Jeg konkurrerer i agility både med whippet og border collie. Whippeten har jeg oppdrettet selv, mens border collien fikk jeg som omplasseringshund i juli 2018. Border collien kvalifiserte til landslaget i 2019 og begge er Champions i både hopp og agility. Whippeten er den eneste whippeten med agilitychampionat i Norge. Målet vårt er alltid å bli bedre. Hovedmålet for Hurra (border collien) er å være en del av det norske landslaget. Hovedmålet for Streken (whippeten) er å delta i finalen i Norgesmesterskapet.

2020 ble ganske annerledes en planlagt grunnet pandemien, men vi fikk blant annet vært på Tour de Nord, der Hurra ble Tour de Nord-mester. I 2019 representerte begge hundene Norge under European Open (EO) i Nederland i juli. Whippeten kvalifiserte seg også til finalen i en Nederlandsk konkurranse helgen før EO, der det var over 100 startende i klassen; det samme i Swedish Open i mars med like mange i klassen. I 2021 har vi fokusert på konkurransetrening, og spesielt felt-perfeksjonering. Det er også lagt mye fokus på optimalisering av konkurranseforberedende aktiviteter. I tillegg har vi prioritert «Team Mjóhundr Rekrutt».

Som i alle andre idretter er det større kostnader ved å satse på noe. Det er utgifter både i forbindelse med trening, påmelding og reisekostnader. Vi er derfor avhengig av sponsorer for å kunne satse. Vil du bli med oss videre?

Hva kan sponsor bidra med?

  • Relevante produkter
  • Støtte til treningsavgifter
  • Støtte til påmeldingskostnader
  • Støtte til reisekostnader
  • Annet som din bedrift/organisasjon kan bidra med

Hva får sponsor tilbake?

  • Profilering på hjemmeside og i sosiale medier
  • Synlighet i agilitymiljøet
  • Synlighet i andre miljøer, da jeg trener og konkurrerer både med og uten hund. I 2019 ble jeg 10. beste dame i Tour of Mjøsa. I 2018 vant jeg klassen min for triathlon med hund (arrangert i Hedmark) og jeg vant klassen min og ble nr 3 totalt av alle damer i Birken Fjellmarathon. Jeg vant Vom Dogrun Gjøvik da jeg var 7 mnd gravid med yngstemann og har tidligere vunnet Birkebeinertrippelen og klassen min i Troll Ski Marathon.
  • Profilering på bil(er) etter avtale
  • Jeg har også mulighet til å stille opp for sponsor i ønskelige sammenhenger. Jeg kan blant annet holde foredrag, delta i intervjuer, fotoshoots, reklame eller skrive artikler og innlegg.
Foto: Rune Løsnesløkken (Løsnesløkken foto)

Kontaktinformasjon:

Mail: annette@mjohundr.no

Tel: 40 22 25 13