Norges første whippet som agilitychampion <3

Endelig, endelig, ENDELIG ble Streken Norsk Agilitychampion – og attpåtil som den første whippeten i Norge.

I dag har vi konkurrert på Stange, bare et steinkast hjemmefra. Til tross for sommervarmen løper Streken et fantastisk løp, godt innenfor tidsfristen. Hun er den eneste feilfrie i sin klasse og får sitt etterlengtede siste Cert og Championat. I tillegg tar hun med seg 3. plassen i sitt løp nummer to. Streken har vært ute med skader periodevis, hun har slitt med å treffe feltene og hun har hatt flere «stang ut» med 0,1-0,3 sekunders tidsfeil. Så kom pandemien, stevnene måtte opphøre og hunden ble eldre. Jeg har vært inne på tanken om at Strekens karriere var over, men vi gav aldri opp.

Nå, endelig, har vi klart å nå målet vårt – og det er jeg stolt over. Det ligger utallige tålmodige timer bak inntreningen av en whippet på agilitybanen. Streken er den 5. whippeten jeg har konkurrert med, og jeg har lært mye av å trene dem alle sammen. Med Streken valgte jeg å gå «all in» og virkelig satse på agility; hvilket også har gitt resultater. Jeg er stolt over å vise frem at også andre raser enn de tradisjonelle «arbeidshundene» kan nå høyt innen agility. Ha tro på deg selv og hunden din, og gi aldri opp. Det er mulig.

Vi hadde aldri klart å komme dit vi er i dag uten back-up fra så mange hold. Vi er så takknemlig for sponsorene som vi har i ryggen. Tusen takk!

Intersport Moelv
X-fit Innlandet
Evidensia Dyreklinikk Lillehammer
Hoka One One
Kifani hundeutstyr

Dette innlegget ble publisert i Agility, Whippet. Bokmerk permalenken.