Streken skal representere Norge i European Open!!!

Hurra!!! Jeg mener Streken….! I går kom vi hjem fra agilitytrening kl 21.15. Rett etter at vi kom inn døra tikket det inn én mail om at Streken også skal representere Norge i European Open. Det var veldig godt å få denne meldingen, som gav litt oppmuntring om at all tiden som nedlegges i agility – til alle døgnets tider – faktisk kommer til nytte snart. Nærmere bestemt i Nederland i juli. Vi pakker bobilen og kjører avgårde med hele familien. Pensjonistene våre, Bølla og Frøydis, får selvsagt være med som heiagjeng. Vi ønsker med dette alle en riktig god helg og fortsetter hardtreningen i agility! Vi legger også ned litt hardtrening for menneskedelen av teamet i kveld. Vi ses på Innlandets beste treningssenter: X-fit Innlandet i Moelv!

Foto: Frederic René Halvorsen
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.